26.11.09

Vauvojen syntymäpäivä!

Tasan 2 vuotta sitten, meillä näytti tältä:


Pikkuiruiset kissavauvat kasvoivat ja muuttivat ikiomiin koteihinsa, joissa ne elävät onnellisia kissanpäiviä omien perheittensä rakkaina lemmikkeinä. Silloin tällöin ollaan tavattu ja on ollut ilo nähdä, miten hienoja ja reippaita kissoja vaaveleista on kasvanut.

Ikuisesti tulee olemaan aivan erityinen paikka sydämissämme varattuna jokaiselle näistä ihanista kissapersoonista.

Terveiset pentujen perheille ja hurjat onnittelut 2-vuotiaille synttärisankareille!

Chili:

Milo:

Pyry:

Wilma:


P.S. Lisää kuvia ja juttuja pentueen lapsuusvaiheista
löydät c-pentue -kategoriahaun kautta.


16.11.09

Kissaeläin

Kun Morris kuuli tämänkertaisen kissakuvahaasteen aiheen, oli sen aivan PAKKO päästä osallistumaan eräällä vanhalla kuvallaan.

Aiheena on siis "kissaeläin" ja tavoitteena kuva, jossa kissasta paljastuu sen villi ja alkukantainen kissapersoona.

Arktinen musta pantteri: Morris


4.11.09

Uusia tuttavuuksia

Olemme ilahtuneina huomanneet Karvalasten "25 asiaa minusta" -haasteen saaneen siivet ja lennähtäneen elämään omaa elämäänsä blogosfäärissä :)

Saamme siis kunnian esitellä haasteeseen vastanneita kissoja. Hienoa tutustua entistä paremmin vanhoihin kavereihin ja samalla löytää myös uusia tuttavuuksia. Karvalapsilta terveiset kaikille upeille blogikissoille henkilökuntineen!

LULU, LEA JA LOTTA
Lulu
Lea
Lotta

TASSUNJÄLKI
Chili
Salsa
Mambo

KUN KISSA TULI TALOON
Kärppä
Oppu

KOKOLAILLA KISSAMAISESTI
Cisu ja Toto

VIIVI o.s. REDCHEETAH'S POUTA
Säde
Viivi

BALINEESIPRINSSI
Elliot
Amos

IVANOFF SHEVCHENKO
Piu & Mau

Jos huomaat jonkun haasteeseen vastanneen blogin puuttuvan listalta, jätäthän siitä kommentin. Olisi hienoa saada kaikki osallistujat mukaan linkkiluetteloon.

Karvalasten omat esittelyt löydät: Morris, Santtu, Pilvi.

2.11.09

Pilvi pieni pyykkäri

Pikkuiselle Pilville on kuulunut hyvää. Lääkekuurit tehosivat nopeasti, yskä hävisi ja aknekin on pysynyt kurissa. Omat ihmiset ovat kylläkin olleet turhan kiireisiä, eikä pikku "potilas" ole saanut ihan niin paljon sylittelyjä kuin olisi toivonut - - niinpä parantavaa lohtua on täytynyt hakea leikeistä ja muusta riehumisesta...

Vielä on kortisonikuurin viimepillerit odottamassa, mutta Pilviä ei lannista enää mikään, sillä hetki sitten pikkuinen kissa sai kauan kaipaamansa lahjan, unelmiensa täyttymyksen, ensimmäisen ikioman kodinkoneensa! Mitäpä sitä pieni kodinhengettärenä häärivä kissatyttönen enempää kaipaisikaan kuin kunnon pyykkäyskoneistoa, eikös niin?!

Mitä? Näenkö unta? Onko tämä kokonaan minulle?!

Suuri uutisemme kaivannee pientä selvennystä. Tilannehan on nimittäin ollut se, että karvalasten omat ihmiset ovat aina pesseet pyykkejään ongelmitta.

Tai ainakin, kunnes kävi ilmeiseksi, että mukiinmenevästä ilmanvaihdon määrästä huolimatta, pesuhuoneessa kuivuvan pyykin aikaansaama ilmankosteus ärsyttää Pilvin keuhkoja. Seurauksena tästä oli taannoin jopa astmakohtauksia. Niinpä pyykit roikotettiin armotta pihalle auringon kuivatettaviksi.

Tai ainakin, kunnes saapui syksy ja syksyn mukana syysilmat. Aurinko muutti etelään ja pyykit eivät enää kuivuneet ahkerasta roikkumisestaan huolimatta.

Siispä ihmiset päättivät lopulta luopua pyykkien syyssateessa kuivattelusta (sekä tinkiä hieman omasta ekoajattelustaan) ja marssivat kodinkoneliikkeeseen ostamaan kissalleen pyykinkuivauskoneen.

Koskapa vanhan pesukoneenkin oli aika päästä manalan majoille, matkaan tarttui myös kuivurille kaveriksi uusi pesukone. Myyjälle ei sentään ihan kehdattu koneiden todellista omistajaa paljastaa. ;)


Lahjat otettiin vastaan innolla ja hetken taisi onnellinen omistaja luulla saaneensa uudet futuristisilla metallipesillä varustetut kiipeilypömpelit. *hurraa!*

Koneiden päälle asetetut pehmustetyynyt osoittautuivat onneksi kuitenkin mitä mainioimmiksi kompromisseiksi täydellisten tärinän- ja lämmönjakautumisominaisuuksiensa ansiosta.

Kesällä odottaa taas aurinko märkiä pyykkivuoria, mutta siihen saakka hyrisemme kaikki tyytyväisyydestä pyykkien kuivuessa ilman yskän yskäisyä.