12.1.07

Nyt se sitten alkoi

Eilen yöllä n. klo 3 paikkeilla meidän pienestä vauvasta tuli iso tyttö. Pilvillä alkoi siis ensimmäinen kiima ja pienen yhden kissan kuoron lempilauluksi näyttää muodostuneen: "Pienen pieni veturi, aamulla varhain..." säestettynä tietysti asianmukaisin massu maata viistävin elein.


Nuoren neitosen rakkaus huonekaluja kohtaan on myös yhtäkkiä lisääntynyt huomattavissa määrin :D Täällä siis on sydän rakkautta tulvillaan, vaan ei oikein ketään, joka tuohon rakkauteen vastaisi. Isoveikka ja -sisko ovat toistaiseksi lähinnä lievästi hämillään, mutta Morris-poika sentään lohduttaa toista tuskissa hellästi pikku-neitosen naamaa pesemällä. ("Tintti, oi Tintti! Missä olet, Tintti?")


Tietysti, vaikka isoksi tytöksi on nyt tultukin, poikien ajattelun ei sentään sovi häiritä (ainakaan vielä) kaikkein tärkeimpiä asioita, kuten leikkiminen, syöminen ja lintujen bongaus. Niinpä kurahtelukuoron ja lattiapintojen puhtaanapidon lomassa joutaa onneksi vielä muihinkin puuhiin:


Terkut Pilviltä kaikille kivoille pojille - ja erityisesti komealle Tintti-ritarille! (Joko on valkea ratsu valjastettuna?) ;)

Ei kommentteja: