5.2.08

Ilouutinen

Lyhyestä virsi kaunis: Pilvin kontrollikäynti Eläinsairaalalla meni hienosti! Jalan haava on parantunut nätisti, liikkuminen sujuu kivasti ja keuhkoröntgenit olivat kunnossa. Hassuna yhteensattumana törmäsimme sairaalalla myös näyttelytuttuun. Terveiset kissoille sekä pienelle, suloisesti uinuvalle nyytille ;) Tänään on suuri ilon päivä! :)

Olen hirmuisen ylpeä pikku piipertäjästämme, joka jälleen kerran käyttäytyi upeasti, vaikka vähän jännittikin. Röntgenissä selällään piteleminen ei ollut heti ihan mieleen, joten pikkuneidin piti vähän kiemurtaa kunnon abyn notkeudella.

Ihmisäipän kuiskuttelu ja läheisyys kuitenkin rauhoitti pikku tuhatjalkaisen nopeasti ja tyttö pysyi vaikeassakin asennossa kärsivällisesti paikallaan kuvien ottamisen ajan. Hurjalta tuntuu, että pieni kissa suostuu jos johonkin outouteen vain siksi, että se niin kovasti rakastaa ja luottaa omaan ihmiseensä - melkoinen vastuu siitä, mitä pieneltä pyytää.

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että pahin on takanapäin ja Pilvi saa keskittyä treenaamaan jäljellä olevia jalkojaan ja paikkailemaan ajeltua turkkiaan.

Tuhannet kiitokset vielä Espooseen Pilviä hoitaneelle lääkärille ja hoitajille sekä mukavalle vastaanottohenkilökunnalle. Ilman heitä tämä yksi päivä elämässämme ja rakkaan pikku Pilvimme koko tulevaisuus olisi saattanut olla hyvin erilainen.

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Ilon ja onnen tippa silmässä luimme viestin! Jokaisella Pilvellä todellakin on oma kultainen reunansa! Lämpimät terveiset ja erityistassutukset Pilville!!