8.4.08

Vanhakin nyt nuortuu...


Pentujen lähtö on ollut perheen vakiokatraalle sekä iloinen että vähän haikeakin tapahtuma. Lähtöiltana kaikki kolme etsivät pentuja kovasti, kun kuljetusboksi palasikin reissusta tyhjänä eikä penskoja näkynyt missään. Tarkasti tutkailtiin ikkunasta parvekkeen jokainen nurkka ja kurkotettiin ikkunaa vasten tarkistamaan, etteivät mokomat piilottele seinän vieressä.

Pilvi tarkisti terraariohyllyn alta moneen otteeseen ja Morrikselle tuli jo ihan hätä sen luullessa, että penskat ovat jääneet loukkuun ruokakaappiin. Nimittäin pennuilla oli kaapissa tietty nurkkaus, johon tunkivat itsensä kilpaa aina kaapin oven auetessa. Sieltä sitten tavallisesti niitä kaivettiin esille aina seuraavan tunkiessa tilalle :D Morris siis epäili, että olimme unohtaneet pentuset kaappiin, eikä antanut hetken rauhaa, kunnes käytiin kaikki yhdessä tarkistamassa kaapin nurkka ja hyllyt.

Pikkuhiljaa valkeni totuus - - ja sitten alkoi bileet! Vihdoinkin saa leikkiä leluilla IHAN RAUHASSA ilman, että heti ryntää neljä pikkuista innoissaan lelujen kimppuun! Pilvi olikin täydessä vauhdissa jo seuraavana päivänä. Nopeasti myös Santtu ja Morris liittyivät mukaan leikkiin.

Sittemmin tilanne on hieman rauhoittunut ja palannut normaaliksi. Pientä pentujen ikävää on ajoittain vielä ilmassa. Erityisesti Morris tuntuu välillä haikailevan itselleen leikkiseuraa, kun tytöt vetävät sikeitä ja on niiiiiiiiiin tylsää.

"Vipinä ja vilske"-kiintiön ylläpitäminen on nyt siis siirtynyt takaisin vakiopoppoon harteille. Kiitokset pennuille touhotusviihteestä, joka ilahdutti kovasti sekä meitä ihmisiä että kissakolmikkoa - - toivottavasti korkean höpöttelytason ansiokas vakiinnuttamistyö jatkuu uusissa kodeissa. :)

Ei kommentteja: