11.7.07

Oi puuhapuu, oi puuhapuu...


Parisen päivää sitten alkanut uusi projekti on lähtenyt kivasti alkuun. Työn alla on siis karvakakruille uusi puuhailupuu - sanan varsinaisessa merkityksessä.

Alkuperäissuunnitelma oli tehdä jokin hauska ja simppeli pienoiskiipeilypuu, jossa Pilvin mahdollisten pentujen olisi aikanaan hauska temmeltää... mutta kuinkas sitten kävikään. Suunnitelmat paisuivat ja pienoispuu kasvoikin yllättäen kaksi ja puoli-metriseksi rakennelmaksi, jossa riittää askartelemista vielä jonkin aikaa. :) Toivottavasti valmis tekele saa vaativan testiryhmämme hyväksynnän.

Yllä olevassa kuvassa siis keskeneräinen puu ensimmäisellä paperimassakerroksella. Kerroksia tulee vielä paaaaaaaljon lisää. Lisää kuvia tulee projektin edetessä ja viimeistään sitten, kun kyhäelmä on valmis.

4 kommenttia:

K-K kirjoitti...

Kyllä tuosta tulee sitten niin heeeno, ai on hieman paisunut suunnitelmat...2,5m!!!XD

Osaan kuvitella, että sopivan kiipeilymateriaalin pinnalle saatuaan, siinä vilistäää pieni punainen tuulispää ;-).

pontus-veikka kirjoitti...

Aivan älyttömän hieno!

Väkästelin tossa viimeviikolla pontukselle ja killelle ulkotarhan johon pääsee ikkunasta. Tosin pitää nyt yrittää naamioida sitä jotenkin, ei nimittäin tullut mikään kirvesmiestyön taidonnäyte tuosta vampeleestä.

Olis paperimassalle kysyntää :)

Pistetään kuva sitten kun kehtaa laittaa.

Hyvää kesän jatkoa vaan

Pontus, Kille, Miia & Janne

Pia kirjoitti...

Te voitte kohta perustaa jo jonkun luksustarvikkeiden kaupan kissoille (ja heidän palvelijoilleen) :). Tosi upea puu.

Meidän abinavauvoillakin on oma blogi, Kawaii pennut. :)

Karvalapset kirjoitti...

Kiitos, kiitos kannustuksista.

Pikkuisen täytyy tuota tekstiä viilata siltä osin, että taisi pikkuisen juttukin paisua - nimittäin puu ei ole ihan sentään 2 ja puoli metrinen, kuten tuossa kirjoitin - vaan vähän lyhempi, eli reilut 2 metriä on hökötyksellä korkeutta.

Tiedä, mitä ajattelin - pistetään myöhäisen kirjoitusajankohdan piikkiin. x)

Terpat kaikille kissakamuille ja söpöttelyt iki-ihqille kawaiin nassikoille *sulaa!* :) (ps. kiitos ja kumarrus linkistä! *hih*)