26.4.07

Tuplasynttärit!


Tänään saamme juhlistaa perheemme karvakakaroiden tuplajuhlaa. Nimittäin Morris-pojan 3-vuotis ja Pilvi-neitosen 1-vuotissynttäreitä. :)

Onnittelut siis rakkaille kehruukoneillemme sekä samalla myös Pilvin sisaruksille: Viiville, Pontukselle ja Paronille merkkipäivästä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan,

ja Viivi kiittää ja toivottaa yhtälailla kissamaisen kivaa synttäripäivää ja paljon onnea Pilville sekä Morrikselle, samoin kuin velipojille, jos lukevat!

Viivi sai synttärilahjaksi ne pesät sieltä näyttelystä ostettuna, mutta hän ei ole ihan vielä päättänyt, tykkääkö hän niistä vai ei... Aika viikonlopun jälkeen on meinaan mennyt kirjaimellisesti juoksun piikkiin...

Aurinkoista kevään jatkoa ja olipa kiva nähdä Pilvi-neito ihan livenä pitkästä aikaa!

terv. Viivi ja mami

Anonyymi kirjoitti...

Pontus toivottaa myös sisarille hyvät synttärit.

Meillä syötiin synttäreiden kunniaksi samat rupsut kahteen kertaan, kerkesin sentään väliin :)

Pontus muuten on tätänykyä enemmänkin kiinostunut ruuasta, sisustamisesta ja puutarhan hoidosta. Noh, pisut menee ainakin sivistyneesti taas hiekkalootaan.

Terkkuja kangasalta!

Karvalapset kirjoitti...

Tassunheilautus sisaruksille Pilviltä ja perheeltä! :)

Meillä PITI olla synttäreiden kunniaksi oikein kunnon hiiripaistit eläinkaupasta, mutta olivatpahan päässeet mokomat niiltä loppumaan, joten se siitä. Tyydyttiin siis extrasuperhyperpitkiin valjasseikkailuihin pihalla ja Morris juhlisti omin päin parilla sisiliskopaistilla. :P