3.5.07

BBB (BirdBigBrother) ilmoittautuminen alkanut!


Televisiotaivaan menestyksekäs BigBrother-formaatti saa pian ennennäkemätöntä jatkoa uuden BBB (BirdBigBrother)-ohjelman lanseerauksen myötä. Oletko SINÄ seuraava BBB-tähti?

Etsimme ohjelmaamme mieluiten pienikokoisiin lajeihin kuuluvia, ennakkoluulottomia ja rohkeita lintupariskuntia. Osallistujien käytössä on koko kesän ajan kodikas yksiö, jonka voi sisustaa itse mielensä mukaan ja johon voi perustaa vaikka kevään kunniaksi oman perheen!

Katsojat seuraavat asukkaiden elämää asuntoon asennetujen kameroiden ja mikrofonien välityksellä. Asunnon ulkopuolella on myös katsomo, jossa liveyleisö voi käydä bongaamassa suosikkilintunsa 24/7. (Huom.: Turvallisuussyistä livekatsomo on eristetty lasiseinällä yli-innokkaiden fanien varalta.)

Ilmoittautumisia otetaan vastaan NYT! BBB-taloon tutustumista varten, asukasehdokkaille on toistaiseksi järjestetty tiloihin vapaa pääsy. Tule ja ihastu!

BBB-tiimi: Morris, Santtu & Pilvi

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno projekti teillä siellä menossa! Minkälaista tipua on pönttöön ollut tarjolla?

Meillä on Pontuksen kanssa opeteltu syliin hyppäämistä.
http://www.youtube.com/watch?v=4CyI6EAUcy4

Terveisiä,
Pontus,Kille, Miia & Janne

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat vanhat keittiön kaapit!..niin ja komea hyppy :D!
Meillä tuolle maatiaisen möllykälle Mambolle olen opettanut myös kyseisen tempun, mutta sitä toteutetaan ainoastaan äärimmäisessä halipulassa.

Kuu-Katjaana

Karvalapset kirjoitti...

Ihana video - ja voi, miten komia poika Pontuksesta on tullut!!!

Meillä piipertäjä ponnaa kaulaan roikkumaan satunnaisesti silloin, kun syli ei riittävän nopeassa tahdissa asetu neitoselle mieluisaan tassutteluasentoon.

Pilvi siis saattaa ohikulkiessa yhtäkkiä ponnistaa pöydältä tai tuolilta suoraan etutassuilla kaulasta roikkumaan täysin vakuuttuneena siitä, että se kaapataan varmasti ja turvallisesti syliin ennen kuin painovoima ehtii puuttua peliin.

Anonyymi kirjoitti...

on nää elukoita :)

-j

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, lienee geneettinen ominaisuus tämä syliin pomppiminen. Tosin Viivin kohdalla on tainnut mennä "bitti" poikittain tai jopa nurinpäin, kun Viivi tykkää hyppiä takaapäin niskaan ja olkapäälle =). Etumus ei kiinnosta ollenkaan hyppykohteena, liekö sitten ulkonäkökysymys ;-)

terkuin susanna

Anonyymi kirjoitti...

:-)))
Hienoja hyppiviä lapsukaisia! Taitaa isän puolelta tulla nuo hyppytaipumukset, kun Geri-äiti ei moisia taida ja Elea puolestaan mielellään matkustaa niskassa. Tai sitten on ihan rotu-ominaisuus...

Terveisiä kaikille!
Geri & co.