9.6.07

Siskokset kuin puumakset

Viime viikonloppuna kävi Pilvi jälleen kissanäyttelyssä. Tällä kertaa Hyvinkäällä. Erityisplussaa näyttelypäivässä oli se, että näyttelyssä oli koko perheen naisväki koolla, eli mukana oli myös Pilvin emo, Geri, ja sisko, Viivi (o.s. Pouta).

Tuitukka nuori neitosemme ei kylläkään ihan hirmuisen kohteliaasti suhtautunut sukulaisiinsa. Siskonkin kanssa piti pikkuisen sihistellä - ikään kuin muodon vuoksi. Kehräyksiä lähettelee Pilvi kuitenkin nyt täältä ja terkkuja "sukukokouksesta" poissaolleille veljille, Paronille ja Pontukselle! :)

Päivä sujui nopeasti ja rattoisasti hyvässä seurassa (terkut vaan Viivin mamille ja Pilvin kasvattajalle!)

Arvostelupuolellakin tuli ihan odottamatonta ylläriä ja Pilvi sai elämänsä toisen sertin ja pääsi jopa paneeliin saakka. Edellisessä näyttelyssä tuli EX3, joten aikamoista arpapeliä siis, miten missäkin näyttelyssä sattuu kissalla minkäkin tuomarin kanssa menemään. Mutta hauskahan se on silti näyttelyissä käydä ja kuulla, mitä mieltä eri tuomarit kissasta ovat.

Pilville päivä oli täynnä touhua, koska riista-abyt olivat ns. rinnakkaisarvostelussa tuomarioppilaalla, joten tuomarointeja kertyi tuplamäärät tavalliseen päivään verrattuna. Mukavasti kuitenkin meni palvelusväen jänskätyksistä huolimatta - ja väliajat sujuivat rauhallisesti omassa "Pilvilinnassa" tuutien...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!

Superkiitos myös näyttelyseurasta! Ja erityisen lämpimät terveiset prinsessa-siskolle, nyt jo lämpimästä kehräten. Kai siinä purkautui vuoden erossa olo, kun niin piti molemmin puolin "isotella". Kiitos myös tuosta rinnaiskuvasta, siskoksia on hauska verrata.

Lämpimiä ja aherruksentäyteisiä kesäpäiviä koko karvajalkaporukalle sekä huoltajille, velipoikia unohtamatta. Toivottavasti nähdään taas pian! Pilville vinkkinä/kysymyksenä, omassa Pilvilinnassa tulee varmasti hyviä unia komeista kollipojista...

terkuin Viivi ja mami (joista jälkimmäinen sähelsi yhden viestin ilmeisesti jonnekin taivaalle.... tai sitten johonkin muuhun ketjuun, mutta katos kuitenkin)