21.5.08

Arvoitus

Heräsin aamulla Pilvin nälkään nääntyvän epätoivolla suorittamaan pohkeenjärsintään ja nousin ravitsemaan innokasta katrastamme, kun sivusilmällä havaitsin jotain outoa ja uutta olohuoneen kiipeilypuussa!


Mitä mystistä yön pimeinä tunteina onkaan tapahtunut?!

Onko Santtu saanut lopultakin tarpeekseen tylsäntyhjästä kiipeilypuun tasosta ja Morriksen kaikkivoivan ohjauksen avulla askarrellut itselleen ikioman loikoilupesän?

Vai onko pesä sittenkin yksinkertaisesti Morriksen käsialaa? Seurasihan se varsin tarkkaavaisesti eilen alkanutta ompeluprojektiamme ja onhan poika sen verran kekseliäs, että nikkaroisi taatusti itselleen vaikka kokonaisen kiipeilypuun, jos vain saisi jollain keinolla kasvatetuksi itselleen peukalot työkalujen pitelemiseksi.

Pilvi se ei ainakaan ole - sen verran hösötystä neidillä on aina kankaiden sun muiden seassa, että tyttö tuskin ehtii tai hoksaa sen kummemmin seurailla, mitä muut nillä kankailla oikeastaan tekee. Pääasia, että saa omasta mielestään olla kovasti avuksi kangaskasoja sortteeraamalla :D

Matkani jatkui siis kissakolmikon ohjaamana keittiöön, pohtiessani, mistä ja miten kummassa kiipeilypuun uusi pesä oli yön aikana materialisoitunut.

"Asiat tärkeysjärjestykseen", huusi Santtu ruokakaapin edessä malttamattomana. Niinpä avasin kaapin ja annoin kissukoille ruokaa - - mutta mitä silmäni kaapin hyllyllä näkivätkään!? - - Puolikas tahmapullapitko! Siis puolikas! Olen aivan satavarma, että pitko oli kokonainen vielä mennessämme nukkumaan.

Silloin alkoi raksuttaa. Pullapitkopussi oli avattu ja suljettu siististi, eikä pullassa näkynyt summamutikkaan tehtyjä närhimärouskumajälkiä siellä tällä, josta saattoi päätellä, että rakkaat kissamme eivät lienee syypäitä yölliseen hiipparointiin ja askartelutuokioon. Niinpä syyllisiä ei jää kuin yksi!

"Ihana iskä!" tuumaili Santtu, ja käpertyi upouuteen pesäänsä nukkumaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onpas hieno pesä rakennettu kissoille!
Kyllä kelpaa loikoilla :)

Me käytiin katsomassa viikonloppuna näyttelyssä vähän toimintaa, tuli taas yllätyksenä että "Oho onpas nämä abyt pieniä". Jotenki se kotona majaileva syömäkone tuntuu liikuskelevan ihan eri kokoluokassa. http://virtuaalitalo.fi/media/isopontse.jpg
Noh, painokin on pudonnut jälleen alle 5kg ja sitäpaitsi pontus on aina meidän pikkukisu, oli muut abyt sitten miten pieniä tahansa.

Lähiaikoina pontuksen rosvosaldoon onkin kuuluut: karkkia, sipsiä, naudan ulkofilepihvi, kärpäsiä, voiveitsiä yleensäkkin mikä tahansa irrallinen mikä pöydälle unohtuu niinpitkäksi aikaa että silmä välttää.

t: Pontus, Kille, Janne ja Miia

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Oih, ihana pesä Santtu tädillä, mää tuun "tuti-tuti" -kylään!
t:pikku Chili-Chili

p.s mami käski kirjoittamaan että tää ei ollut vihje ja sellaiseksi sitä ei pidä lukea :D. Minä sanoin sille, että se miettii liikaa, laittaisi aivot narikkaan välillä. Se käski myös levätä ompelusessioiden välissä, ei saa raataa kun on aurinkoinen ilmakin.

Karvalapset kirjoitti...

Wau! Onpas Pontus komea poika! Ja hienosti pysyy "asennossa"...

Olitteko siis turisteina näyttelyssä? Ei kai Pontus ollut siellä?! Itken, jos oli, sillä käytiin turisteina lauantaina ja en kestä, jos missattiin poika häkkirivistä. *byää*

Lauantaina paikalla oli Pilvin molemmat pojat, Pyry (Crash Test Dummy) ja Milo (Cruise Missile), sekä jälkikäteen kuulin, että Wilma (Cosmic Flare) oli ollut paikalla sunnuntaina.

ISOT terkut Pontukselle ja Killelle toivottelevat karvalapset :)