6.8.09

25 asiaa minusta: osa Pilvi


1. Olen maailman ehdoton voittamaton HÖPÖHYPPYMESTARI numero uno!

2. Olen humoristinen hedonisti tai hedonistinen humoristi - enkä ole turhantarkka, joten kumpikin käy.

3. Olen mummu. Nuorekas ja söpö sellainen.

4. Minulle on mahdotonta olla vihainen. Tätä piirrettäni hyödynnän aina kun voin.


5. Minulla on usein ikävä meidän seeprahiiriä. Mihin ne katosivat?

6. Olen perheen pienin, mutta olen siitä huolimatta paikan pomo. Hallitsen valtakuntaani hellällä tassulla.

7. En pidä ulkoilusta, mutta rappuun on joskus livahdettava ihan vain, jotta huoltohenkilökunta pysyy kuosissa. Odottelen sopivaa omakotitaloa, johon voisin rakennuttaa oman ulkotarhan. Haluaisin ulkotarhan, jossa olisi vakiovarusteena yö-öttiäistehdas.


8. Olen pelottava, kun murisen. Jos murina ei tehoa, se rapussa haukkuva koira saa tuta ÄRINÄÄNI.

9. Ihmisten vasemmat posket soveltuvat tassuttamiseen paljon paremmin kuin oikea. Oikeat posket ovat ihan "PLÄÄH". Tämän täytyy olla jossain tieteellisestikin todistettu.

10. Olen voittanut kerran missikisat. Se oli joskus vuosia sitten, kun olin paljon, paljon nuorempi enkä läheskään yhtä kaunis kuin nyt ;)


11. Nenänjuuren kevyt, pehmeääkin pehmoisempi lipaisu kertoo, miten syvästi rakastan.

12. Kissojen entsymaattinen hammastahna on taatusti maailman ihaninta herkkua!!! NAM!

13. Tykkään vaania ja metsästää, mutta en ota sitä kovin vakavasti.

14. Jos Morris tekee jotain, mistä kielletään, sen täytyy olla jotain mielettömän kivaa. Tottakai sitä täytyy kokeilla!


15. Minulla on haamujalka, jolla pystyy saalistamaan seinien, ovien ja muiden esteiden läpi, mutta jolla en jostain syystä onnistu peittelemään pisujani.

16. Kolmijalkaisuus on ehdoton etu painileikeissä. Olen maailman nopein sivuttaiskuperkeikkaaja!

17. Ainoa huono puoli kolmijalkaisuudessa on se, että isossa juomakulhossa olevan veden tassuttaminen on hurjan hankalaa.


18. Haluan nukkua pimeässä. Auringossa makaaminen on lepäämistä.

19. Miksi lavuaaria ja suihkukaivoa ei saa nuolla?

20. Santtu on ihan kiva, kun se pesee mua - mutta ihan tyhmä, kun se ei sitten ikinä lopeta.

21. Me ollaan iskän kanssa samanlaisia. Me molemmat rakastetaan yhtä tiettyä vanilja-vanukasta. Ja me molemmat syödään sitä salaa äiskältä - - - yhdessä.


22. Nukun aina mamman polvitaipeessa. Se on juuri sopiva käpertymiseen. Joskus, jos polvitaive ei ole ajoissa paikalla tai asettunut oikein, pieni mutta napakka hampailla suoritettu peiton tai vaatteen läpi ravistus korjaa epäkohdan.

23. Minusta ei koskaan tulisi säveltäjää, mutta olen aika hyvä sanoittaja, vaikka itse sanonkin (ks. twitter sivuni).

24. Puhtaus on kaiken A ja O. Varpaiden puhtaus onkin sitten BCDEFGHIJKLM ja joskus ehkä vähän N:kin.

25. "Lopulta kaikki kääntyy parhain päin."


8 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Tätä on odotettu ja odotus palkittiin! Kyllä sinä Pilvi-siskoni olet vaan kaikista mainioin "tyyppi". Ja suvussa siis on tuota varpaiden putsausta... Säde on saanut saman geenin =)

Viivi, Säde ja palvelijat

ps. teillä on makee laatikkokaapisto (ihme sana, mutta ei kai se kirjahyllykään sitä kuvaa oikein)

Ritva kirjoitti...

On odotettu! Kuvasi sykähdyttävät aina.

Pilvi olet aivan super <3 <3 <3 !!!

Aslan kirjoitti...

Hei tuollainen yö-öttiäistehdas olisi aivan mahtava! Suostuisikohan mamma asentamaan sellaisen? Meillä oli päiväöttiäistehdas kuistilla, mutta mamma ei tykännyt siitä ja otti sen pois :( Minä tykkäsin niistä isoista bzzz-bzzz-öttiäisistä..

Ja kuinka sä voit tykätä siitä hammastahnasta? Se on ihan kamalaa, en vihaa mitään muuta niin paljon kuin sitä :( Pappa sanoi että ne aikoo pestä mun hampaat joka päivä vaikka en tykkää siitä yhtään kun mun hengitys muka haisee. Pöh.

Ps. Olit sinä Pilvi kuulemma aika kaunotar jo silloin nuorena tyttönä, mamma kertoi, kun se oli kuulemma nähnyt sinut joskus siellä missikisoissa.

Villasukka kirjoitti...

Yö-öttiäistehdas kelpaisi meillekin... Nyt me (emännän mielestä hölmöt) jahdataan yö-öttiäisten varjoja makkarin seinällä...

Jalkapalloja?!?! On meillä pingispalloja, mutta ne ei oikein kiinnosta enää ja Indyllä on minitennispalloja (pitkästä aikaa, niitä ei välillä löytynyt mistään ja Indyn jäljiltä ne menee nopeasti tosi yököttävään kuntoon - niitä uitetaan ruokakupissa urakalla), joita se kuljettaa ympäri taloa suussaan ja sitten pelailee hurjaa vauhtia.

Karvalapset kirjoitti...

Ritva, Viivi & co.-> Kiitos! Laatikosto on kiva, mutta aivan liian matala. Vaikka siinä seisoisi takatassuilla, ei ylety katossa lenteleviin öttiäisiin. :(

Aslan -> Meille mamma on sanonut, että vihaisesti pöriseviä öttiäisiä ei saa metsästää. Inisevät ja suhisevat sen sijaan on ihan ok.
Kissanhammastahna on minulle kuin hunaja Nalle Puhille. Minkäs sille voi, olen koukussa.
Ja kiitos mammallesi. *punastus*

Villasukka -> Jalkapallot olivat viittaus edelliseen viestiisi, jossa kerroit, että pojat kaivoivat kukkaruukuista soraa jalkapalloiksi. ;)
Pingispallot kuulostavat kyllä aika hyviltä. Meillä ei ole kuin sählypallo, eikä se ole juomakupissa yhtään jännä.

Pyry kirjoitti...

Heippa Pilvi-äiti! Oli kiva lukea sinusta, Santusta ja Morriksesta asioita. Teillä on näemmä kaikkea kivaa ja hienoa, niin pitääkin.

Meillä lentelee iltaisin paljon yö-ötököitä. Siitä on kiittäminen iskää joka laittaa kirkkaat valot päälle iltaisin ja avaa ikkunat raolleen. Niitä ötököitä tulee sisälle paljon ja jahtaan niitä sitten kilpaa Tipsun ja Lumen kanssa. Lisäksi äiskä ja iskä avustaa meitä sen verran että huitoo kattoon paenneita ötöjä meidän kissojen tassujen ja hampaiden ulottuville.

Kovasti tuolla takapihalla on myös viimeaikoina puuhasteltu. Sanovat, että sinne tulee terassi/kissatarha. Ei vaan edisty mielestäni tarpeeksi nopeasti joten vielä on tyytyminen valjasteluun.

Karvalapset kirjoitti...

Hei Pyry-pieni-suuri-mies ja isot halit sinulle ja perheellesi meiltä koko sakilta! :)

Teillä kuulostaa ihan samanlaiselta tuo yö-ötököiden jahtaus. Meilläkin nimittäin on ihmiset koulutettu aika hyvin aputehtäviin. Vielä, kun saisi nuo pysymään koko yön hereillä, että pysyisi palvelusväki passissa koko metsästyskauden ajan, eivätkä nuukahtaisi kesken parhaan ötökkäsesongin. Onko vinkkejä?

Onnittelut muuten myös tarhaprojektista! Me täällä kadena parvekkeella. ;)

Mirja kirjoitti...

Kärppäkin innostui kirjoittelemaan omat juttunsa karvalasten innoittamana. Opulla kestää hieman pidempään, mutta ehkä kohtapuoliin toinenkin lista ilmestyy näkösälle...

http://mirrin.blogspot.com/2009/09/25-x-karppa.html