2.11.09

Pilvi pieni pyykkäri

Pikkuiselle Pilville on kuulunut hyvää. Lääkekuurit tehosivat nopeasti, yskä hävisi ja aknekin on pysynyt kurissa. Omat ihmiset ovat kylläkin olleet turhan kiireisiä, eikä pikku "potilas" ole saanut ihan niin paljon sylittelyjä kuin olisi toivonut - - niinpä parantavaa lohtua on täytynyt hakea leikeistä ja muusta riehumisesta...

Vielä on kortisonikuurin viimepillerit odottamassa, mutta Pilviä ei lannista enää mikään, sillä hetki sitten pikkuinen kissa sai kauan kaipaamansa lahjan, unelmiensa täyttymyksen, ensimmäisen ikioman kodinkoneensa! Mitäpä sitä pieni kodinhengettärenä häärivä kissatyttönen enempää kaipaisikaan kuin kunnon pyykkäyskoneistoa, eikös niin?!

Mitä? Näenkö unta? Onko tämä kokonaan minulle?!

Suuri uutisemme kaivannee pientä selvennystä. Tilannehan on nimittäin ollut se, että karvalasten omat ihmiset ovat aina pesseet pyykkejään ongelmitta.

Tai ainakin, kunnes kävi ilmeiseksi, että mukiinmenevästä ilmanvaihdon määrästä huolimatta, pesuhuoneessa kuivuvan pyykin aikaansaama ilmankosteus ärsyttää Pilvin keuhkoja. Seurauksena tästä oli taannoin jopa astmakohtauksia. Niinpä pyykit roikotettiin armotta pihalle auringon kuivatettaviksi.

Tai ainakin, kunnes saapui syksy ja syksyn mukana syysilmat. Aurinko muutti etelään ja pyykit eivät enää kuivuneet ahkerasta roikkumisestaan huolimatta.

Siispä ihmiset päättivät lopulta luopua pyykkien syyssateessa kuivattelusta (sekä tinkiä hieman omasta ekoajattelustaan) ja marssivat kodinkoneliikkeeseen ostamaan kissalleen pyykinkuivauskoneen.

Koskapa vanhan pesukoneenkin oli aika päästä manalan majoille, matkaan tarttui myös kuivurille kaveriksi uusi pesukone. Myyjälle ei sentään ihan kehdattu koneiden todellista omistajaa paljastaa. ;)


Lahjat otettiin vastaan innolla ja hetken taisi onnellinen omistaja luulla saaneensa uudet futuristisilla metallipesillä varustetut kiipeilypömpelit. *hurraa!*

Koneiden päälle asetetut pehmustetyynyt osoittautuivat onneksi kuitenkin mitä mainioimmiksi kompromisseiksi täydellisten tärinän- ja lämmönjakautumisominaisuuksiensa ansiosta.

Kesällä odottaa taas aurinko märkiä pyykkivuoria, mutta siihen saakka hyrisemme kaikki tyytyväisyydestä pyykkien kuivuessa ilman yskän yskäisyä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Pilvi onpa hienoa, että voit taas paremmin!

Kyllä kissoilla pitää ehdottomasti olla kuivausrumpu. Täällä meillä on ollut sellainen jo useamman vuotta. Kun kone on käynyt, niin ei ole mitään sen mukavampaa kuin ampaista sinne sisälle uinumaan lämpimien ja kuivien pyykkien joukkoon. Ihmiset eivät välttämättä tätä kauheasti arvosta kun sitten on kuulemma taas kaikki pyykit kissankarvoissa ja pyykit ehtii rypistymään kun niitä ei saa heti pois kun joku meistä on pyykkien päällä. 

- Tipsu, Lumi ja Pyry

Menina kirjoitti...

Hih, kyllä ehdottomasti olisi pitänyt liikkeessä mainita uusi omistaja - olisitte voineet saada herrasväkialennusta ;D
Myönnettäköön että sain erinäisiä katseita kun marssin Agrimarkettiin ostamaan isohkoa purupaalia ja sanoin sen tulevan hevosen sijaan hamsterille ;)
Mutta hienoa jos Pilvi voi paremmin ja kaksijalkaisten tekniikka helpottaa oloa ja elämää entisestään!

Heidi kirjoitti...

Voi miten ihana ilme Pilvillä, kun hän vastaanottaa uutta lahjaansa! Kyllä kelpaa ;)