21.7.11

Akupunktio - kun kissasta tuli siili

Pilvi on kartuttanut kulttuurikokemuksiaan ottamalla kunnon selkätuntumaa kiinalaiseen lääketieteeseen. Tänään käytiin toista kertaa akupunktiossa.

Akupunktioneuloja aseteltiin akupisteisiin
Pilvin selkään ja takajalkoihin.

Ensimmäisellä akupunktiokerralla viikko sitten paparazzi kunnioitti neidin oikeutta nauttia häiriöttä uusista tuntemuksista. Ensimmäisestä hoidosta ei siis ole kuvamateriaalia.

Selässä ja jaloissa törröttelevät neulat rentouttivat mukavasti ja nukkumatti taisi tuolloin jo koputella hoitohuoneen ovella, kunnes hoitsu hätyytti sen matkoihinsa saapuessaan huoneeseen akupunktioneuloja poistamaan.

Toisella kerralla kaikkinainen hienotunteisuus heitettiinkin sitten kankkulan kaivoon.

Aiemmin käytössä ollut rauhallinen toimenpidehuone oli varattu, joten uutta ihanaa spa-kokemustaan viikon ajan odotellut kissaneito koki hienoisen pettymyksen. Hoitoelämystä ja rentoutumista häiritsivät ikkunan läpi kantautunut liikenteen melu sekä oven takana odotushuoneessa läähättäneet koirapotilaat. Plääh!

Kaikesta huolimatta, sekä Pilvi että neulat pysyivät kiltisti paikoillaan. Välillä oli kuitenkin aivan pakko päästä silmälasien akuutin pesemistarpeen varjolla puskemaan omaa ihmistä. Eiväthän ne oikeatkaan siilit täysin liikkumatta pötköttele.

Illalla kotiin saapuessa oli jännitys jo tipotiessään ja olo virkistyneen vetreä. Ja mitä tekee Pilvi? Pinkaisee tietenkin päätä pahkaa parvekkeelle yö-öttiäisten kimppuun, kuinkas muutenkaan! :)

4 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoista. Tuollaisesta en ole kuullutkaan. Täytyypä näyttää tyttärelle, koska hän opiskelee eläintenhoitajaksi.

Viivi kirjoitti...

Kyllä sä siskoseni olet rohkea!

ella kirjoitti...

Pilvi on mahdottoman hieno kissa :) Suhtautuu ymmärryksellä alempiensa kognitiiviseen vajavaisuuteen, vaikka kylpylätunnelma on tipotiessään! Akupunktiosta oli erittäin mielenkiintoista lukea.

Viivi kirjoitti...

Kuulumisia kaivataan eli meillä on teille tunnustus blogissa!!! =)