5.11.07

Muutoksia

Pilvi on lopultakin sisäistänyt odottavansa pentuja. Muutaman viime päivän ajan neiti on viettänyt runsaasti aikaa lepäillen ja syöden. Muutaman kerran päivässä toki innostutaan juoksemaan kavereitten kanssa kämpässä hyrskyn-myrskyn, mutta selvästi enenevissä määrin kuluu aikaa vatsaa kasvatellessa.
Suosituiksi kohteiksi on muodostunut olohuoneen patteri, jonka päälle asetutaan tätänykyä loikoilemaan vatsan viereen - ei päälle. Välillä tyttö vetäytyy koisimaan patterin vieressä olevaan isoon kuljetuskoppaan ja siitä sitten taas takaisin patterille. Aurinkoisina päivinä kolmas kohde, jossa Pilvi viihtyy vaihtelevia aikoja on parvekkeen kiipeilypuu. Mutta ilmat ovat alkaneet viiletä sellaisella vauhdilla, että piipahdukset parvekkeelle ovat nyt satunnaisia ja nopeita.
Esisupistukset ovat myös saapuneet. Ensimmäinen esisupistus selvisi kotiväelle, kun Pilvi kapusi ykskaks-yllättäen äipän syliin sangen hämmentyneen oloisena ja suoraan silmiin tapittaen. Äippä luuli, että tyttö kaipaa silittelyä ja ryhtyi toimeen huomatakseen kauhukseen, että pienen kissan kyljet ja vatsa olivat kivikovat ja pentupahkurat törröttivät huolestuttavan pitkällä esillä.
Onneksi äippäliini oli kuullut, että esisupistuksia saattaisi olla jo tulossa, joten muutaman sekunnin kestäneen paniikkiaallon tasoituttua äippä hihkui innoissaan ja kertoi iskälle, mitä oli tapahtunut.
Pieni Pilvi-tyttökin huokaisi helpotuksesta, kun ei sittenkään ollut kyse mistään kamalasta uhasta ja sittemmin neidille onkin riittänyt, että on saanut asettua supistuksen ajaksi äipän lähettyville tai saanut katsekontaktilla kertoa, että "nyt se taas hei tuntuu".

Ei kommentteja: