2.2.08

Pesuhetkiä ja hellyyttä

Viime päivinä kissukoilla on ollut hellyys- ja hoivapäivät. Santtu-täti on ottanut vahvan pesettäjän ja hoivaajan roolin. Rouva on onnesta sekaisin, kun saa vihdoinkin monta huollettavaa - ja kakarat pidetään huoltotoimenpiteitä varten aloillaan vaikka päälle istahtamalla, jos eivät muutoin meinaa kiinnostua tarjottavasta palvelusta. :D Tyytyväisinä vauvat kyllä alistuvat kohtaloonsa, jahka malttavat leikeiltään hetkeksi rauhoittua.

Pilvi on vuorostaan tyytyväinen Santun pennuille osoittamasta äidillisyydestä kahdestakin syystä: a) Se on itse vapautettu vauvan tehtävistä sekä Santun yltiöpäisen pesuinnon kohteena toimimisesta ja b) se säästyy emon tehtävistä muulloin kuin silloin, kun sille itselleen iskee vastustamaton hellittelyhalua, jolloin pennut saavat hellää hoivaa ja pesua (sekä etuoikeuden toimia Pilvi-emon tyynyinä sekä lämmittiminä)

Helliä hetkiä pennut ovat jaelleet kissojen kesken sekä auliisti myös meille ihmisolennoille. Eipä taida mikään voittaa pientä kehruumoottoria, joka käynnistyy pelkästä katseesta tai pienimmästäkin kosketuksesta. Sydänhän siinä sulaa vaikka minkä tekisi. Vaikka kyllä se kissojen keskinäisenkin toveruuden ja huolenpidon seuraaminen on varsin hellyttävää ja sydäntälämmittävää katseltavaa:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana hoitotäti pikkuisilla riiviöillä. Tällaisia kuvia katsellessa väkisinkin tulee hymy huulille. :)
Rapsutuksia kaikille!