8.3.08

Parasta päivässä

Inspiring picture kuvahaasteen aiheena "Parasta päivässä"
Kuvassa veljekset Fin*Bastian's Cruise Missile ja Fin*Bastian's Crash Test Dummy

Karvalapsille parasta päivässä on yhteinen hetki lämpimässä auringonpaisteessa parhaan ystävän ja rakkaimman leikkikaverin kanssa. Meille ihmisille päivässä parasta on päästä seuraamaan tätä päivän parasta hetkeä. :)

Kodissa, jossa on kissoja, ei voi koskaan olla kauan vihainen, surullinen eikä sairas. Aamu alkaa hymyllä, kun pienet pehmeät tassut kipittävät kilpaa selkää sinne tänne. Päivän mittaan saa lukemattoman määrän iloa pikkunassikoiden touhuja, ilmeitä ja kohellusta seuratessa. Ja yöllä unen saapuessa, sydämen pitää lämpimänä kainaloon kerälle kääriytyvän kehrääjän pehmeä lämpö.

Kyyneleet nuolaistaan poskilta, päänsäryt otsalta, suru kehrätään sielusta ja aina on tarjolla sylin täydeltä rakkautta.

Miten sitä selvisikään elämästä ennen kissoja?

(Kuvahaasteinnostuksesta ja -innoituksesta kiitokset Perdigan jengin -blogille.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihanat kaverukset <3 Totta kyllä, kissoista on ällistyttävästi iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Ai miten hauska kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että ollaan saatu koukutettua lisää porukkaa kuvahaasteisiin. Niin unohdinko mainita, että näihin kuvahaasteisiin jää koukkuun. ;)

Aivan ihana kuva, todellinen päivän piristys.
Kissakodissa löytyy aina parantajia, lohduttajia ja ennen kaikkia piristäjiä. Joskus tuntuu, että kissat lukevat meitä ihmisiä vähän liiankin hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Totta, niin totta. Mä en voi käsittää miten olen voinut elää 30 vuotta elämästäni ilman kissaa - tuntuu ihan hullulta! =) Nyt en voisi kuvitellakaan elämääni ilman noita pieniä riiviöitä.