15.3.08

Teinitystä, lepoa ja muutama kuva

"Tavis" eli Crash Test Dummy on viime päivien aikoina löytänyt lutukasta itsestään myös uhmakkaamman teinijätkän. Pikkuäijä kokeilee rajojaan isompien kanssa välillä turhankin rohkeasti. Pohjimmiltaan kiltti luonne kuitenkin hoksaa tilanteissa nopeasti, että nyt taisi mennä vähän yli ja lepyttää isommat kattimukset nopeasti pikaisella söpöttelyllään.

Vinkuheinä-vingutin - nykyisin jo oman nimen saanut Wilma (Cosmic Flare) - on sama surusilmäisen ihastuttava oma itsensä. Kavereitten kanssa riehuessa neitonen satutti tassunsa ja lääkäri määräsi tytölle lepoa ja ainakin osanaikaa häkkilepoa - helpommin sanottu kuin tehty varsinkin tämän ikiliikkujan kohdalla, kun pikkuviikari ei itse tunnu lainkaan huomanneen tassun venähdystä vaan painia ja viipottaa haluttaisiin siinä missä aina ennenkin.

Yllättävän leppoisalla asenteella pikkuinen on ottanut kuitenkin jopa suuressa koiranhäkissä vietetyn ajan. Vaihtelevasti häkissä tytön seurana olevat sisarukset tai ihmisäippä (aavistuksen ahdasta, mutta kyllähän tuonne itsensä saa survotuksi! :D) ovat varmasti auttaneet asiaa.

Syntymäonnellinen Milokin (Cruise Missile) on isomman veljen touhuja tarkkaillessa ryhtynyt varovasti kokeilemaan taitojaan "ison miehen elkeissä". Santtu-keinoemon häntä kärsii kovasti, kun nuoriherra testailee, kuinka monta kertaa peräjälkeen voi toisen häntää purra ennen kuin toinen hermostuu... loppullinen yleispätevä lukumäärä ei vissiin ole vielä ihan selvinnyt, joten poika jatkaa virneessäsuin tutkimustaan. Lievästä teinittelystä huolimatta pojan kehruumoottorissa ei ole havaittu minkäänlaisia toimintahäiriöitä ;)

Pippurinen pikku Chili (Chaos Theory) töhöttää, keksii ja kehittää. Vaikka vauhtia riittää tuttuun tapaan, nyt pikkupippuri ehtii ja jaksaa välillä loikoilla pitkänä pötkylänä sylissäkin. Tomera nuori neiti ottaa myös vieraiden käydessä varsin ennakkoluulottomasti selvää käytännön kokeiluilla, kenen syli on se pötkötykseen parhaiten muotoutuva.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat teinit!! <3