26.4.08

Pihalla

Tänään on taas tulpasynttäriaika. Nimittäin Morris täyttää tänään 4 vuotta ja Pilvi 2. Samaan syssyyn voisi melkein juhlistaa Santtuakin, sillä todellinen syntymäpäivä on rouvalla kuitenkin tuntematon, joten onnittelut nyt sitten samalla Santullekin ja kiitokset koko rakkaalle kolmikolle jälleen yhdestä ihanasta vuodesta :)

Tänään kävi myös K-K -täti vierailulla kissoja tervehtimässä. Kovasti innoissaan Morris esitteli uuttaa kiipeilypuuta ja Santtu höpellyskoreografin taitojaan. Pilvi vuorostaan pääsi kevään ensimmäiselle ulkoilulleen.

Aluksi ruoho tuntui hassulta varpaissa pitkästä aikaa, joten neiti viihtyi palvomassa aurinkoa takapihan pihakalusteilla.

Lopulta ruohoarkuus väheni ja Pilvi kävi tutustumassa kevään kukkiin ja haistelemassa rinteestä löytynyttä hiirenkoloa.

Kunnon Redcheetah's-tytön tapaan Pilvi vältti ansiokkaasti suoraan kameraan katsomisen - neiti on hionut takaraivoposeerauksen taidon jopa niin tehokkaksi, että edes yritykset saada neiden naama kunnolla kuvaan kahdella kameralla vastakkaisista suunnista kuvaamalla ei tuottanut tulosta. Pikkuneidin pää tuntuu kiertävän ympyrää paremmin kuin pöllöillä. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnittelut kauniille ja rohkealle tyttärelle sekä ihanille karvakavereille!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää synttäripäivää vaan täältä veljeltäkin!

Tosiaan tuo pään pyörittäminen taitaa olla meillä geeneissä :)

t:
Pullea-pontus. "jätkä on laihtunu!"

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Hu-huu?
Missä ovat Morris, Piipi ja Santtu...odottaa kuulumisia, ikävä!!!?? :D XD :D