1.4.08

Vauvat maailmalla

Wilma

Vaavat lähtivät uusiin omiin koteihinsa muutama päivä sitten. Ylpeänä saimme seurata, miten reippaasti ja rohkeasti kukin pikkuinen vuorollaan otti uuden kodin ja ihmiset omikseen - muutama jo siinä hetkessä melkein uudet kissakaveritkin. :) Hienoja, avoimia pikkuabyja koko konkkaronkka.

Milo

Kuulumiset kertovat, että kaikilla on lähtenyt uusi elämä hienosti liikkeelle ja ovatpa tainneet jo täysin lumota omat ihmisensä valloittavilla luonteillaan. Uusien kissakavereiden hurmaaminen etenee pennuilla kullakin omaa tahtiaan, mutta edistystä tapahtuu - joillain nopeammin, joilla vähän hitaammin, mutta tapahtuu kuitenkin.

Pyry

Kiitokset kuulumisista uusille perheille. On ollut mukavaa kuulla pentujen touhotuksista ja huomata, miten kivasti uudet omat ihmiset ovat nyt jo löytäneet uusien pienokaistensa ihanat persoonallisuudet ja piirteet. :)

Chili

Pienen pippuritytön, eli Chilin, kuulumisia löytyy jatkossa Tassunjälki-blogissa ja koko nelikkoa pääsee ihailemaan kuukauden lopulla Helsingissä PetExpo-tapahtuman yhteydessä järjestettävässä kissanäyttelyssä. Sitä täällä jo odotellaan innolla :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kiva, että kaikki on tulossa rurokkiin.

Siellä nähdään sitten!

Perdita kirjoitti...

Aivan ihana konkkaronkka. Hienoa, että nuorien uusi elämä on alkanut hyvin uusissa kodeissa. :)

Viivi kirjoitti...

Samaa mieltä edellisen kommentin kanssa, upeita tapauksia ja paljon onnea uusiin koteihin! Täytyy todellakin laittaa toi mami ihastelemaan paikan päälle Rurokiin lapsosia.