29.6.09

Kissa sanoo: "Tweet, tweet"

Tai ainakin melkein... Karvalapset ovat nimittäin liittyneet Twitter-palvelun käyttäjiksi. Sen myötä myös blogissa on tapahtunut pieniä muutoksia. Suurimpana näistä on mahdollisuus seurata Morriksen, Santun ja Pilvin twitter-viestejä koottuna virtana blogin oikeassa sivupalkissa:

Karvalapset eivät mene takuuseen viestisisältöjen uutiskynnyksen korkeudesta. Viestit heijastelevat kirjoittajansa senhetkistä mielialaa, vireystasoa sekä ennen kaikkea ravitsemuksen laatua ja määrää (kunkin kirjoittajan subjektiivisten kriteerien mukaisesti arvotettuna tietenkin). Epäilyksiä pikkukissojen sirkutuksen kiinnostavuudesta ei karvalapsilla itsellään ole - kissahan on kaiken keskipiste. ;)

Jos sinulla on jo twitter käytössä, saat Karvalasten tuumailut suoraan omaan twitteriisi liittämällä heidät seurantalistallesi. Profiileihin pääset näppärästi suoraan sivupalkissa olevien kuvalinkkien kautta.

Jotta viesteihin vastaaminen ja muu viestintä kävisi helposti, todettakoon vielä, että karvalapsilla on käytössään nimimerkit (jonkun jo tökerösti napattua kaikki karvalasten kutsumanimet asianomaisilta lupaa tiedustelematta): Morris = mensacat, Santtu = santtukisu, Pilvi = tripodcat

Ei kommentteja: