23.1.07

Puuhastelua

Tilattiin tässä taannoin tyttären kissojen iloksi kiipeilypuu mutta kuinka ollakaan, perille saapuikin väärän värinen vempele. Uusi on tyttärelle tilauksessa ja yllätyslahjana saivat sitten meidän kattimukset ainakin väliaikaiskäyttöön tämän uuden kiipeily- ja loikoilurakennelman. Suunnitelmissa on rakentaa kissoille omatekoinen jumppakokonaisuus, mutta toimittakoon tämä nyt tehtävää toistaiseksi.


Eniten systeemistä on innostunut Morris, joka on ominut ylimmän loikoilutason lötkötysvaltakunnakseen. Santtu käy satunnaisesti alempaa härnäämässä yläilmoissa retkottavaa Morrista ja Pilvi vuorostaan pitää sitkeästi kiinni siitä, että lämpöpatteri on kodin paras loikoilupaikka. Harvinaisina hetkinä tosin pikkuinenkin innostuu piipertäessään kiipeämään telineeseen, mutta harvemmin kuitenkin.

Kiimailut ovat jääneet nuorella Pilvi-neidillä jo taakse ja nyt jännätään, millaisen tauon jälkeen alkaa uusi kierros. Ruokahalu on kiiman jälkeen ollut vähän heikohko - lienee osin hormonaalista ja osin ehkä vähän nirsoiluakin.

Uusinta uutta oli hauska höyrypesuripuuha, johon varsinkin Pilvi innokkaasti osallistui. Tarkasti piti nuuhkutella, että taatusti äippä pesi kaikki kohdat hyvin ja tietysti kosteaa lattiaa kuivattaessa oli huisin hauskaa metsästää huiskis haiskis sinne tänne heiluvaa pyyhkeen kulmaa. - - Puhumattakaan siitä, kuinka jännää oli istua pyyhkeen päällä, kun se viipotti liukasta lattiaa pitkin kuivausoperaation aikana.

Ei kommentteja: