19.1.08

Iltavilli ja muuta touhotusta

Aika kiitää ja pennut kehittyvät kovaa vauhtia. Joka päivä tuo mukanaan tuhat pientä hassunhauskaa hetkeä ja tilannetta. Kaikkeen ei ehdi kamera mukaan, mutta tässä muutama näpsäytys viimepäiviltä. Lisää kuvia löytyy pentueen kuvagalleriasta.

Morris-setä toimii varsin tunnollisesti pentujen ruokalautasen puhdistuspalveluna. Kiltisti jättikatti nököttää katselemassa pikkuisten possutusta, kunnes kaikkien masut on täynnä. Sitten on aika ruoanjämien tehosiivouksen. Siinä ohessa pentuset tietysti käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja ottavat ilon irti mm. leikkimällä Morris-sedän hännällä:

Isot kissat alkavat olla melkoisen tottuneita pikku vintiöihin. Enää eivät pikkuiset ole niin pelottavia olentoja kuin alussa. Nyt jo välillä leikitäänkin yhdessä. Pikkunassikat opettelevat välillä erilaisia uhotaitoja, pörhistelyjä ja suhinaleikkejä saadakseen vielä pidettyä isompansa aisoissa. Tässä nuoren miehen uhoa kesken iltavillin:

Niin - siis iltavillihän on tärkeä osa vuorokausirutiinia (sijoittuu johonkin alkuaamu-, loppuaamu-, päivä-, iltapäivä-, loppuiltapäivä-, alkuilta-, keski-ilta-, ja 1., 2. ja 3. yövillin lomaan).

Toissailtana iltavilli aloitettiin eteisestä 4 pennun sekä Santun ja Pilvin voimin (Morris vetäytyi tuolille seuraamaan äksöniä) ja jatkui siitä sitten makuuhuoneen ja keittiön väliä, kunnes penskat lössähtivät loppupainia varten ihmisäipän syliin. Hurja oli töminä ja maton lennähtely, kun isot ja pienet karvalapset spurttailivat hirrrrrrmuista vauhtia peräkanaa pitkin poikin:

Melkoista on iltavillin ja painileikkien meno - armoa ei tunneta ja kaverit herätetään leikkeihin säälittä, jos meinaavat vaipua unten maille ennenaikaisesti:

Lopullinen voittaja leikkihetkissä tuntuisi kuitenkin olevan nukkumatti, joka touhotuksen päätteeksi saapuu kerta toisensa jälkeen hiljentämään ikiliikkujat keräämään voimia seuraavaa hömppäsessiota varten:

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Iik, kun ihania ja syötävän suloisia! Ja aika vekkuleita, mitä tulee häntien ja tassujen maisteluihin. Olipa muuten hieno toi edellisen jutun taideteos.

Anonyymi kirjoitti...

Jopas ovat vaavat kasvaneet ja vauhtia ilmeisesti riittää! Ihana lukea täältä näitä kuulumisia ja katsella kuvia pikkuisista söpöliineistä.
Terv, Taviksen tuleva koti