23.1.08

Hyvää syntymäpäivää!

Pilvin sisko, Viivi, sai tänään aamuyöstä kolme pientä vauvaa! (Lisää Viivin blogissa)

HURJASTI ONNITTELUJA SINNE!!!

Pilvin pikkuvintiöt kasasivat vauvojen saapumisen kunniaksi serkkukisuille pienen videon. Tässä siis tervetuliaislahja pienokaisille - ottakaahan rennosti ja nauttikaa täysin siemauksin elämän lahjasta!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ne vaan niin ihania pieniä vipeltäjiä<3 Poikia ei kyllä erota toisistaan.
Sitä ei malta odottaa, että saadaan riiviö kotiin..lasketaan päiviä maaliskuuhun :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielettämän hauska :-) On ne vaan ihanan hassuja vauhtiveikkoja!

Kovasti terkkuja painivalta TT-tiimiltä ja alati tarkkailevalta Geri-mamilta!

Pia kirjoitti...

Mustis <3..

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon riiviö meininkiä ja niin ihanat ovatkin nuo riiviöt. :)

Anonyymi kirjoitti...

Apuva!!! Ehkä me jätetään kuitenkin ne verhot nyt lähiaikoina hankkimatta, jos se onkin Mustis, joka päätyykin meille... sen verran hurjaa kyytiä saivat =D Nyt iski taas vauvakuume...

Karvalapset kirjoitti...

Juu - melkoista gremlins-henkeä osoittavat kaikki neljä vekaraa. Eikä tarvitse edes kastua (kuten perusgremlinssi) - pelkkä hereillä olo riittää!

Videolla Mustis sisustaa ja "verhoilee" kämppää, mutta kyllä nuo muutkin ovat verholeikit keksineet, joten kyllä sitä riemua saa sitten seurata kaikki uudet perheet, elleivät ehdi kasvamaan siitä "ulos". :D

Saa nähdä mitä näistä tulee - mokomat vapaan kasvatuksen tuotokset ;D Riehutaan ku viimeistä päivää ja uhotaan karvat punkkarikampauksilla aikuisille kuin pahimmatkin kauhuteinit konsanaan.

Viivi kirjoitti...

Vielä kerran isosti kiitos onnitteluista ja videosta, mami tulee sen katsomaan aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan sellainen autuaan onnellinen ja iloinen ilme kasvoillaan... Tosin vaivihkaa kurkkii myös tuonne verhojen suuntaan ja kun suunnitelmissa on uudet verhot, niin joskos niitä vähän lykkäisi, jos tuo verhojen vetely on vaikka sukuvika =)

Anonyymi kirjoitti...

jee, olipas toiset ihania mussuja. Ja niin terävähampaisia. ;) Jenni