29.8.10

Ukkos-PilviPienestä koostaan huolimatta Pilvi on perheemme valpas vahti ja ponteva poliisi. Vähintäänkin tiukkaan puhutteluun ja kurinpidoliseen murahteluun joutuvat niin liioiksi riehaantuneet karvasisarukset, rapussa räyhäämään erehtyvät koiraeläimet kuin oikullisesti käyttäytyvät leluhiirulaisetkin.

Eipä siis ihme, että ulkoa kantautuva äänekäs ukkosen jylinä sai pikkupoliisin liikekannalle. Tilannetta oli siirryttävä seuraamaan parvekkeen korkeimmalle tasolle. Uskottavuushan siitä kärsii, jos alaviistosta yrittää ärhäkkääksi äitynyttä sääilmiötä pitää kurissa ja nuhteessa.

Tilanne pysyikin aisoissa hyvin, kunnes salamat ja ukkonen toivat tuekseen rankkasateen. Kolme yhtä vastaan on melkoisen ylivoimainen asetelma kokeneimmallekin kurinpitäjälle. Lopulta oli Pilvinkin vetäydyttävä sisätiloihin uusiin asemiin kissanluukun ääreen varmistamaan, ettei myrsky sentään röyhkeydessään pyri siitä sisään.

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Pilvin näkeminen videolla on todella pysäyttävää. Uskomatonta kuinka kissa osaakin sopeutua raajan menetykseen ja kuningatar omassa laumassaan.

Kun luin Pilvin amputaatiosta ensimmäisiä kertoja oli todella vakuuttunut kissan jaksamisesta ja luottamuksesta ihmiseen. Abyihmisten joululahja sai taas aikaan sen, että halusin tutustua paremmin rotuun, jonka ihmiset ovat aidon sydämmellisiä ystävänsä huolen hetkellä.

Myöhemmin luokseni sitten muuttikin pikkuinen aby :)

Karvalapset kirjoitti...

Hei Pirjo ja kiitos ystävällisistä sanoista. :)

Abessinialaisten ja somalikissojen omistajat ovat tosiaan erityislaatuista väkeä.