29.5.09

25 asiaa minusta: osa Morris

1. Olen päivälleen 2 vuotta vanhempi kuin karvakaverini Pilvi. Synnyimme molemmat 26.4., minä vuonna 2004 ja Pilvi vuonna 2006. Hauskan sattuman lisäksi pidän siitä, miten päivämäärien kakkoset, neloset ja kuutoset vaihtelevat syntymä-aikojemme päivämäärissä.

2. Rakastan action-elokuvia! Mitä enemmän räjähdyksiä ja räiskettä, sitä parempi. Varsinkin nuorempana juoksin usein heti elokuvan alkaessa sohvalle, jotta en missaisi mitään ja katsoa tapitin innoissani koko leffan alusta loppuun saakka vaikka kuinka olisi hiekkis välillä kutsunut. Lempileffani on Total Recall.

3. Olen lähes musta kissa. Todellisuudessa, haluaisin olla kokonaan musta, mutta siellä täällä turkissani asustaa edelleen muutama oikukas valkoinen karva. Voin vakuuttaa, että toisin kuin yleinen uskomus antaa ymmärtää, me mustat kissat olemme suuren onnen alkulähde.

4. Rakastan kaikkia moottoroituja härveleitä. Erityisesti haluaisin päästä lähemmin tutkimaan asuntoyhtiömme suuren ruohonleikkurihärvelin toimintamekanismeja. Vahvoja kakkosia ovat naapurin leikkuupuimuri ja silloin joskus taannoin ulkoillessa viereemme laskeutunut helikopteri. Tykkään myös rakennella ihmisiskän kanssa kaikenlaisia juttuja.

5. Olen kärsivällinen. Voin istua myyränkolon äärellä yhtäjaksoisesti vaikka kokonaisen tunnin.

6. Olen luontainen johtaja. Olen diplomaattinen ja muiden hyvinvoinnista huolehtiva. Annan tilaa muille, mutta osaan vetää tiukat ja selkeät rajat tarpeen vaatiessa. Useimmat luulevat, että olen porukan pohjimmainen, mutta todellisuudessa olen keskeisin joukkoamme ohjaava ja koossapitävä voima.

7. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta!

8. Pienenä leikin ihmisäipän kanssa hippapiilosta. Se oli lempileikkini. Oli loputtoman hauskaa nähdä ihmisäipän hämmästynyt ilme, kun löysin hänet ja täpäytin pehmeästi tassulla häntä jalkaa hipaksi ennen kuin juoksin itse piiloon.

9. Meidän ihmiset ovat aika kivoja - joskin välillä hieman yksinkertaisia.

10. Inhoan sitä, kun Santtu puree minua takamukseen >:[

11. Minua harmittaa valtavasti, ettei minulla ole peukaloita. Ne olisivat olleet tarpeen niin monissa tilanteissa.

12. En ole sylikissa - paitsi tilanteissa, jossa syli liikkuu joko jalan tai autolla. Pelkkä ihmisen päällä istuminen on tylsää ja turhauttavaa puuhaa. Astinlaudaksi tai korokkeeksi ihminen sen sijaan kelpaa paremman puutteessa.

13. Ihmisiskä on ihan paras rapsuttelija!!!

14. Minulla on aika vahva metsästysvietti.....

15. Olen aika rohkea, mutta pienenä pelkäsin ihan hirveästi variksia.

16. Toivoisin, että voisin tulla heilutetuksi vastapestyissä lakanoissa aina, kun siltä tuntuu. Olen harkinnut ostavani netistä itselleni jonkinlaisen riippukeinun, mutta jällen ongelmaksi koituvat ne puuttuvat peukalot ja näinollen riippukeinun kiinnitys parvekkeelle...

17. Tykkään leikkiä Pilvin kanssa, mutta joskus minua häiritsee hieman se, kun Pilvi juoksee yhtäkkiä kesken kaiken hurjaa vauhtia vatsani alitse. Tiedän, että olen paljon isompi kuin Pilvi, mutta rajansa kaikella.

18. Minulla on kauniit hampaat. Harjaan niitä päivittäin pahvilaatikoilla. Minulla on valloittava hymy, ja eläinlääkäritkin ylistävät hammaskalustoani.

19. Leiki leluillani, lainaa hiekkistäni, loikoile sohvallani, natusta vaikka naksujani - - - mutta pakastetipuuni älä koske!!!

20. Tahtoisin matkustella ja nähdä maailmaa. Hypätä autoon ja ajaa sen kummempia suunnittelematta minne nokka ohjaa.

21. En puhu paljoa, mutta ajattelen sitäkin enemmän.

22. Ymmärrän sujuvasti suomenkieltä ja joskus huvittelen ihmisteni kustannuksella antamalla heille pieniä vihjeitä siitä, että olen kuunnellut heidän keskustelunsa. Tiedän, että se on ilkikurista, mutta minusta on hupaisaa seurata heidän kummasteluaan ja pohdiskeluaan käsityskykyni oletetusta rajallisuudesta.

23. Osaan pukea itse valjaat, mutta ihmismokomat säilyttävät ne ulottumattomissani, joten joudun ehdottamaan yhteisiä valjasteluhetkiä koputtamalla ulko-ovea tai hieman hienovaraisemmin, vienolla "wauwah?"-kysymyksellä

24. Nautin suunnattomasti hellittelystä, mutta hellyydenosoitusten kerjääminen on mielestäni lähinnä koirien hommaa.

25. Jos joku keksii, miten saisin ilman ihmisten avustusta kotimme ovenkahvat käännetyiksi takaisin niin päin, että saan ne omin avuin auki, lupaan lähettää hänelle viipymättä koko kissanminttuvarastoni.

(Linkki alkuperäiseen haasteeseen)

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
L-L kirjoitti...

Kirjoitetaans uudelleen. Tuli nolo nimimoka josta ei sen enempää.... Hienoja faktoja Morriksesta. Mielenkiinnolla odotetaan mitä hauskaa Santusta ja Pilvista paljastetaan.