27.5.09

Haaste tulossa

Veispuukista ynnä muista hömppäpömppäsivustoista tuttu: "25 asiaa minusta" -haaste rantautukoon täten myös kissabloggaajien keskuuteen. Tehtävänähän on siis: kirjoita 25 erilaista randomia faktaa, salaisuutta, erikoisuutta tai muuta yleisen tietouden piiriin kantautumatonta seikkaa itsestäsi, ajatuksistasi, haaveistasi tai mielipiteistäsi. Ja tällä kertaa osallistujina vain ja ainoastaan kaikenkarvaiset blogeja ylläpitävät kissaeläimet.

Tänään on ollut sadepäivä, joten tekemistä on ollut huononlaisesti. Karvalapset ovat siis touhunneet kukin oman 25 kohdan listansa kimpussa ja tulokset julkistetaan yksitellen lähiaikoina.

Tällä kertaa jätämme haasteen eteenpäin laittamisen kunkin lukijan oman inspiraation varaan. Haasteen saa vapaasti vastaaanottaa ken tahtoo. Kiinnostaisi kuitenkin tietää, ketkä kaikki innostuvat omat salaisuutensa ja erikoisuutensa kaikelle karvakansalle paljastamaan. Jätäthän siis kommentteihin linkin omaan listaukseesi, jotta voimme kaikki tutustua sinuun paremmin :)

Ei kommentteja: